SU KESİNTİLERİ SONRASI BAŞKAN SEVİMLİ'DEN ÇÖZÜM BULUNSUN ÇAĞRISI

Saadet Partisi Sapanca İlçe Başkanı Oğuzhan Sevimli,"Su gibi hayatı direkt etkileyen bir mağduriyetin ivedi bir şekilde çözüme kavuşturulması için Saadet Partisi Sapanca İlçe Başkanlığı olarak halkımız adına çağrı yapıyoruz" dedi.

Sevimli konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Mavi ile yeşilin kendine has özellik ve güzellikleriyle birleştiği Sapanca'mız, turizm sektöründe çok daha önce yapması gereken atılımı son yıllarda müstakil konaklama, bungalov, villa, glamping, tiny house alanında gelişerek göstermiştir. Başta başkentimiz Ankara ve ülkemizin en kalabalık nüfusuna sahip İstanbul gibi şehirlerimiz olmak üzere, Bursa, Eskişehir, Kocaeli gibi yoğun nüfusun olduğu büyük şehirlere lokasyonu, ulaşım kolaylığı ve eşsiz doğasıyla ülkemizin parlayan yıldızı ve gözde tatil bölgesi olmuştur. Bu gelişim, beraberinde ilçemizde birçok sektörde önünü açmış; ilçe ekonomisine, esnafından üreticisine, gençlerin istihdamına kadar birçok alanda fayda sağlamıştır.

Fakat her gelişimin, büyümenin getirisi olduğu kadar maddi manevi bir maliyeti ve bu maliyeti karşılayacak bir plana ve programa ihtiyacı vardır. Maalesef, ilçemizin bu gelişimi yöneticilerimizin idare-i maslahatçı anlayışıyla yaşamış olması en büyük talihsizliğimiz olmuştur. Sürecin başından itibaren dillendirdiğimiz plansızlık, bugün ilçemizde çok önemli yol, su, elektrik gibi hayatı direkt etkileyen temel ihtiyaçlarda mağduriyetleri de beraberinde getirmiştir. Özellikle son günlerde, dünya üzerindeki canlıların hayatında oksijenden sonra en önemli yeri alan su konusunda büyük sorunlarla karşılaşmaktayız.

Bu sorunun çözümü hususunda, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Alemdar ve Sapanca Belediye Başkanımız Sayın Nihat Arda Şahin olmak üzere yetkili kurum SASKİ'nin kısa vadedeki çözüm planları başta olmak üzere orta ve uzun vadede kesin çözüm planları hakkında somut olarak halkımızı bilgilendirmeleri ve su gibi hayatı direkt etkileyen bir mağduriyetin ivedi bir şekilde çözüme kavuşturulması için Saadet Partisi Sapanca İlçe Başkanlığı olarak halkımız adına çağrı yapıyoruz."