SAPANCA ZAFER KUPASI ''PRESS VAR FC''NİN OLDU

Sapanca Belediyesi'nin düzenlediği Zafer Kupası'nın sahibi "Press Var FC" oldu.

HABERİN RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Sapanca Belediyesi tarafından Şehit Ömer Halisdemir Kurtköy Spor Tesisleri'nde düzenlenen futbol turnuvasında 20 takım mücadele etti. Turnuvanın finalinde ise Dizayn Expo ve Press Var FC takımları karşı karşıya geldi. Normal süresi ve uzatmaları berabere biten bu zorlu mücadelede kazananı belirlemek için penaltı atışlarına geçildi. Büyük bir heyecanla izlenen penaltı atışlarında rakibine üstünlük sağlayan Press Var FC, Zafer Kupası'nın sahibi oldu.

Karşılaşma sonrası düzenlen ödül töreninde konuşan Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin, "Zafer Kupası'nda bir kez daha sporun birleştirici gücüne tanıklık ettik. Bu güzel turnuvada mücadele eden tüm takımları tebrik ediyorum. Şampiyon olan Press Var FC'yi de ayrıca kutluyorum. Bu tür etkinlikler gençlerimizin hem spor yapma imkanı sunuyor hem de dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendiriyor. Sapanca Belediyesi, olarak bu tür etkinliklerle çocuklara ve gençlere sporun birleştirici gücünü aşılamaya ve milli değerleri yaşatmaya yönelik çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat ise konuşmasında, "Gençlerimizin böylesine anlamlı bir günde bir araya gelerek spor yapmaları, bizler için büyük bir mutluluk kaynağı. Bu turnuva, sadece bir spor etkinliği olmanın ötesinde, milli bayramlarımızın coşkusunu gençlerimize aktarma noktasında da önemli bir rol oynuyor. Turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ediyor, sporcularımıza hayırlı bir ömür ve başarılar diliyorum, Barış ve kardeşlik içinde gerçekleşmiş olan bu müsabakalarda şampiyon olan takımı ayrıca kutluyorum" ifadelerine yer verdi.