SAPANCA OFF-ROAD VE KAMP FESTİVALİ BAŞLIYOR!

Sapanca Belediyesi'nin katkılarıyla Sapanca Off-road Kulübü (SOFFDER) tarafından düzenlenen Off-road ve Kamp Festivali başlıyor.

Festival programı; 28 Haziran Cuma günü kamp alanına katılım ile başlayacak. Cumartesi günü mini bir konser ve sahne gösterileri yapılacak. Cumartesi günü Extreme, pazar günü ise off-road araçlarının yarışları düzenlenecek.

Sapanca Off-road Kulübü Başkanı Gökhan Özyazıcı, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu festival, doğa ve adrenalin tutkunlarını bir araya getiren özel bir etkinlik olacak. Sapanca'nın doğal güzellikleri eşliğinde hem eğlenceli vakit geçirecek hem de heyecan dolu yarışlara tanık olacağız. Sapanca Belediye Başkanımız Sayın Nihat Arda Şahin'e festivalimize verdiği destek için teşekkür ediyorum" dedi.

Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin ise açıklamasında, "Sapanca'nın tanıtımına katkı sağlayan bu tür etkinlikleri desteklemekten mutluluk duyuyoruz. Doğaseverleri ve off-road tutkunlarını bu festivalde görmekten, Sapanca'mızda ağırlamaktan memnuniyet duyacağız" ifadelerine yer verdi.