SAPANCA OFF-ROAD KULÜBÜ GEBZE'DE ESTİ GÜRLEDİ

Sapanca OFF-Road Kulübü Kocaeli'nin Gebze İlçesinde gerçekleştirilen Off-Road etkinliklerinde 2 kupa birden kaldırdı.

HABERİN RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Gebze 2. Off-Road Festivali'nde sürücülerin çamurlu ve engebeli etapları geçmeye çalıştığı etkinlikte heyecanlı anlar yaşandı. Denizli Mahallesi'ndeki Denizli Göleti'nde bu yıl ikincisi düzenlenen festivale, 120 araç ve 240 yarışmacı katılırken, Sapanca Belediyesi adına yarışan Sapanca Off-Road Kulübü takımı 2 kupa birden kazandı.

Sapanca Off-Road Kulübünden Selahattin Seçgin - Engin Arslan, Furkan Öztaş- Emre Çektikçe, Ümit Üstündağ- Enes Gür, Osman Öztaş - Sertan Tantan, Muhammed Ali Yılmazer - İsmail Öztaş ve Rüstem Yıldız - Efekan Atçılar isimli pilot ve co pilotların katıldığı yarışlarda S4 Klasmanında Selahattin Seçgin - Engin Arslan ikilisi birinci olurken, S1 Klasmanında Furkan Öztaş - Emre Çektikçe ikinci oldu.

Sapanca Off-Road Kulübü Başkanı Gökhan Özyazıcı yaptığı açıklamada, ''Sapanca Off-Road Kulübü olarak oluşturduğumuz ekip ile katıldığımız etkinlikte, S1 ve S4 kategorilerinde derece yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Destekleri için Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin ve Başkan Yardımcısı Nazlı Köseoğlu'na kulüp üyelerimiz adına teşekkür ederiz. Tüm ekibimizi kutluyorum'' dedi.