SAPANCA'NIN AMBALAJLI SUYU KOCAELİ BÜYÜKŞEHİRDE GÜNDEM OLDU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Mayıs ayı olağan meclis toplantısında masalarda Sapanca'nın markaları arasında yer alan Mila su olmasına Derince Belediye başkanından itiraz geldi.

Kocaeli Denge'de yer alan habere göre; belediyenin etkinlerinde ve programlarında dağıtılacak su için düzenlenen ihalede Çenesuyu'nun teklifinin diğer yerel su markası Mila suya göre daha yüksek olması sonucunda Sapanca markası Mila Su tercih edildi. Çenesuyu ise yüksek teklif verdiği için tercih edilmedi.

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, meclis toplantısında yaptığı konuşmada, Çenesuyu'nun masalarda yer almamasından duyduğu üzüntüyü ifade etti ve gerekirse suyu ücretsiz sağlayabileceklerini belirtti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise Gökçe'nin bu teklifine olumlu yanıt vererek, "Çok memnun oluruz" dedi. Bu gelişme sonrasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi toplantılarında Çenesuyu'nun ikram edilmesi, Kocaeli büyükşehir programlarında ise Mila suyun dağıtılmaya devam edilmesi bekleniyor.