SAPANCA KURTKÖYSPOR 4'LEDİ

Sakarya 2. Amatör Lig B grubu 2. Hafta müsabakasında Sapanca Kurtköyspor deplasmanda Taşlık İdmanyurduspor'u 4-1 mağlup etti.

B Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Sapanca Kurtköyspor, deplasmanda Taşlık İdmanyurduspor ile karşı karşıya geldi. Müsabakaya etkili başlayan Kurtköyspor dakika 10'da Tufan Can ile skoru 0-1'e getirdi. Erken gelen golün etkisi rakip kaleye yüklenen bordo mavili ekip dakika 15'de Murat Can ile skoru 0-2'e getirdi. Oyun üstünlüğünü ele alan Sapanca Kurtköyspor Dakika 30'da Tolga Meşe ile farkı üçe çıkartan golü buldu. Müsabakanın ilk yarısında başka gol olmayınca Kurtköyspor ilk yarıyı 0-3 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyun kalitesini ortaya koyan Sapanca Kurtköyspor dakika 50'de takımı adına tekrar sahneye çıkan Tolga attığı şık gol ile skoru 0-4'e getirdi. Oyunun geride kalan dakikalarında farkı azaltmak için yüklenen Taşlık İdmanyurdu attığı gol ile durumu 1-4'e getirdi. Mücadelenin geride kalan dakikalarında başka gol olmayınca Sapanca Kurtköyspor sahadan 1-4 galip ayrılarak grupta puanını 6'ya yükseltti ve ligde ikinci sıraya yükseldi.