SAPANCA İLÇESİNDE 6 BİN 500 ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPTI

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte Sapanca ilçesinde 6 bin 500 öğrenci ders başı yaptı.

HABERİN RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programı kapsamında Sapanca Hükümet Konağı önünde program düzenlendi.

Atatürk anıtına çelenk konulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören sona erdi. İlçe genelinde 6 bin 500 öğrencinin ve 600'e yakın öğretmenin ders başı yaptığını açıklayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

''Türk eğitim tarihinde bir dönüm noktası oluşturacağına inandığım 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' ile başladığımız bu anlamlı eğitim-öğretim yılında ülkemizin geleceği olan çocuklarımız, okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine; öğretmenlerimiz öğrencilerine kavuşmanın mutluluk ve heyecanı içinde iken velilerimiz, çocuklarının okula başlamasının gurur yaşıyor. Bu duygularla herkesin 2024 2025 Eğitim – Öğretim yılını kutluyorum. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş bulunan, fedakarca görevini ifa ederken şehitlik makamıyla şereflenen, gazilik unvanıyla onurlanan eğitim camiamızın aziz neferlerini saygı ve şükranla yad ediyorum. Eğitim öğretim hizmetlerini yürüten bütün personelimize ve elbette sevgili öğrencilerimize başarılarla dolu bir yıl diliyorum''