SAPANCA'DA OFF-ROAD VE KAMP FESTİVALİ GERÇEKLEŞTİ

Sapanca ilçesinde Sapanca Belediyesi'nin katkılarıyla Sapanca Off-Road Kulübü (SOFFDER) tarafından düzenlenen off-road ve kamp festivali gerçekleşti.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ HABERİN RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

28 Haziran Cuma günü kamp alanına katılım ile başlayan festivalde, Cumartesi günü mini konser ve sahne gösterileri sonrası extreme, Pazar Günü ise Off-road araçlarının yarışları düzenlendi.

Pilotlar, özel donanımlı arazi araçlarıyla birbirinden zorlu etapları en iyi sürede tamamlamak için yarıştı. Yarışmalar sonucunda dereceye giren pilot ve co-pilotlara kupa ve sponsorlar tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Sapanca Off-road Kulübü Başkanı Gökhan Özyazıcı, "Bu festival, doğa ve adrenalin tutkunlarını bir araya getiren özel bir etkinlik oldu. Etkinliğe gelen seyirciler, Sapanca'nın doğal güzellikleri eşliğinde hem eğlenceli vakit geçirdi. Hem de heyecan dolu yarışlara tanık oldu. Sapanca Belediye Başkanımız Sayın Nihat Arda Şahin başta olmak üzere tüm paydaşlarımıza festivalimize verdikleri destek için teşekkür ediyorum" dedi.

Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin ise, "Sapanca'nın tanıtımına katkı sağlayan bu tür etkinlikleri desteklemekten mutluluk duyuyoruz. Doğaseverleri ve off-road tutkunlarını bu festivalde görmekten, Sapanca'mızda ağırlamaktan memnuniyet duyduk" diye konuştu.

Yarışlarda alınan sonuçlar şöyle:

S3 Klasmanı: Mehmet Tunç-Tuncay Ulupınar birinci, Rüstem Yıldız-Efekan Atçılar ikinci, Güven Demirbilek-Sabri Çimlit üçüncü.

Genel Klasman: Muhammet Ali Yılmazer-Hüseyin Feyzioğlu birinci, Barkın Cıvak-Cihan Şar ikinci, Mehmet Tunç-Tuncay Ulupınar üçüncü.

S4 Klasmanı: Muhammet Ali Yılmazer-Hüseyin Feyzioğlu birinci, Emre Alev-Orhan Yanık ikinci, Osman Öztaş-Şükrü Arslan üçüncü.

S2 Klasmanı: Birol Gürsel-Fatih Meriç birinci, Şükrü Mindioğlu-Yasin Hamzaoğlu ikinci, Koray Tezer-Saim Uslu üçüncü.

S1 Klasmanı: Barkın Cıvak-Cihan Şar birinci, Talip Karagüllü-Yunus Demirkal ikinci, Oğuz Bekçi-Yasin Parmaksız üçüncü.

Pick Up Klasmanı: Cahit Ergüzen-Abdurrahman Doğan birinci, Selim Türk-Hamza Efe Türk ikinci, Orhan Codel-Hasan Demir üçüncü.

UTV Klasmanı: Muhammet Tahir-Seyfullah Tahir birinci, Ferhat Bakım-Umutcan Ardahan ikinci, Can Özkurt-Furkan Gündağ üçüncü.

Extrem S2 Klasmanı: Selahattin Seçgin-Engin Arslan birinci, Yakup Demirel-Cahit Ergüzen ikinci, Erhan Şahin-Yusuf Kurnaz üçüncü.

Extrem S1 Klasmanı: Osman Öztaş-Şükrü Arslan birinci, Cahit Ergüzen-Abdurrahman Pogan ikinci, Yusuf Kurnaz-Erhan Şahin üçüncü.

Kadınlar Klasmanı: Gülşan Temel-Erhan Temel birinci, Gönül Uslu-Koray Tezer ikinci, Dilara Uslu-Koray Tezer üçüncü.

Extrem Genel Klasman: Muhammet Eryürek-Soner Üstüner birinci, Selahattin Seçgin-Engin Arslan ikinci, Osman Öztaş-Şükrü Arslan üçüncü.

Extrem Portal Klasmanı: Muhammet Eryürek-Soner Üstüner birinci, Selim Türk-Hamza Efe Türk ikinci, Halit Çakır-Racai Özhan üçüncü.