SAPANCA'DA GAZZE'YE DESTEK İÇİN BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI

Sapanca ilçesinde Beş Hilal ve Ahbab-ı Keyf Derneği Gazze'ye destek için ortak basın açıklaması yaptı.

Sapanca Şehit Albay Güner Ekici Parkında Dernek Başkanı İsmail Tiryaki tarafından okunan açıklamada, ''Kutlu Filistin Gazze direnişine selam olsun. Zalim katillere, İsrail teröristine Siyonist Amerika'ya Siyonist İngiltere'ye Siyonist Fransa'ya ve tüm İsrail destekçilerine lanet olsun. 7 Ekim'den bu yana vahşet ve soykırım bütün dünyanın gözü önünde devam etmektedir. Masum çocuklar yakılarak bombalarla parçalanarak öldürülmekte, kadınların ırzına geçilmekte, sivil insanlar öldürülmektedir. 180 günde 20 bin çocuk 12 bin kadın toplamda 45 bin savunmasız ve masum sivil insan katil İsrail terörü ve Amerika tarafından canice zalimce işkence ile öldürülmüş. Binlercesi de terörist İsrail tarafından tutuklanarak cezaevlerinde işkence edilmiş organları alınmıştır. Bu cani katil İsrail 2 milyon Gazze'li insanı evsiz bırakmış, 190 bin konut yıkmış, 250 cami bombalamış, 350 okulu yok etmiş ve uluslararası dokunulmazlığı olan hastaneleri vurmuştur. Kan gölüne dönen Gazze, terörün vahşetin caniliğin açlığın susuzluğun her türlü soykırımın yaşandığı bir yer haline gelmiştir. Gazze'de vatanını ülkesini savunan bir avuç mücahit Müslüman vatansever tüm Siyonizm'in tankına topuna füzesine ve dünyanın en kuvvetli silahlarına rağmen katil terörist Siyonizm'e karşı destansı bir direniş göstermektedir. Allah onları muzaffer eylesin'' ifadelerine yer verildi.

''DÜNYA FİLİSTİN İÇİN AYAKTA''

Gazze'de soykırım yaşandığını ifade eden Tiryaki, ''Gazze vahşeti yaşamaktadır. 3 bin hava saldırısı düzenleyen katil İsrail ve destekçisi Amerika, yüz binler ton bombayı masum Gazze halkının üzerine bırakmış, kendi çıkarları için masum kadınları çocukları vahşice katletmiştir dünya bu vahşeti cılız sesle kınamaktan öteye gidememiş, siyasi seçilmişlerin acizliği öne çıkmıştır. Siyonizm ve emperyalizm küresel şirketlerinin para baronların kölesi olan seçilmiş siyasilerin insanların liderleri değil para baronlarının tasmalı kölesi olduğu ortaya çıkmıştır. Bütün dünya Filistin Gazze için ayağa kalkmış ve bu kalkışa sağır ve kör kalan siyasi seçilmişler ve yönetimler bir sefer daha köle düzenine çanak tutmuşlardır. Kıymetli dostlar bu süreçte biz hür ve özgür insanlara düşen nedir diye soracak olursak. Birbirimize kenetlenmeye birbirimizi sevmeye Siyonizm'e direnmeye küresel şirketlere direnmeye devam edeceğiz. Küresel sermayenin ahtapot kollarını kesmeye boykotu devam ettirmeye mallarını almamaya aldırmamaya zalimi duyurmaya paylaşımlarımızı arttırmaya devam edeceğiz. Etrafımızda bulunan insanlara elimden bir şey gelmiyor diyen kardeşlerimize bu sözü bırakıp ne yapabilirim diye düşünmelerini boykotun önemini en yakınlarımızdan başlayıp tüm dostlarımıza anlatmaya devam edeceğiz. Zalimi duyurmaya zulmünü bütün dünyaya haykırmaya devam edeceğiz'' dedi.

''SESİMİZİ YÜKSELTMEYE DEVAM EDECEĞİZ''

Direnişi desteklemeye devam edeceklerini belirten Tiryaki, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

''Kıymetleri dostlar ve dünyanın onurlu ve özgür insanları sesimizi yükseltmeye zalimin karşısında durmaya masumun mazlumun yanında olmaya bu konuda sesimizi yükseltmeye devam edeceğiz. Sesimizi duymamazlıktan gelen bu haklı kulak tıkayan sözde yöneticilere sözde siyasilere sözde sanatçılara sözde yazarlara ve sözde medya patronlarına siz bizi duymazsınız da bizi duyan 18 bin alemin rabbi olan Allah bizi duymaktadır. Yeryüzünde özgürlüğü haykıran onurlu insanlar var oldukça hiçbir zaman küresel sermayenin patronları ve onların uşakları kazanamayacak kaybetmeye mahkûm olacaklardır. Gazze direnişini destekleyen onurlu ve özgür insanlara Sapanca'dan selam olsun.

''KATİLLER KAYBETMEYE MAHKUMDUR''

Gazze'nin özgür kalması ve insanlığın özgürlüğü için özgür insanlar olarak kanımızın son damlasına kadar direnişine mücadelemize devam edeceğiz. Emperyalizmi, Siyonizm'i katil Amerika ve İsrail destekçilerini onurlu insanların direnişi ile tarihin karanlık sayfalarına soykırımcı terör örgütleri olarak yazdıracağız. Buradan tüm dünyanın siyasilerine sesleniyorum adalet, evrensel hukuk, özgürlük, demokrasi hikayeleri ile insanların oyuna talip oluyor lakin insanların hiçbir sesine kulak vermiyor, görmezden geliyor Siyonizm'e katillere dünyada terör estiren kadın çocuk demeden masumları katledenlere sessiz kalıyor daha ileri gidip bu zalimlere destek veriyorsunuz. Sizin bu tutumunuz gösteriyor ki dünyada tek özgür millet var o da Gazze halkı bunun dışında ki bütün milletleri esir alınmış, susturulmuş sizler tarafından sindirilmiş olduğu görülüyor. Gazze direnişi sizin gibi siyasileri ve seçilmişleri tarihe asalak siyasetçiler olarak gömecek dünyayı karanlık çağa sürükleyen bu köhnemiş sisteminiz özgür, onurlu ve duyarlı insanlar tarafından yok edilip dünyaya barış huzur ve sevgi sistemini getirecektir. Gazze bunun başlangıcıdır. Gazze düşmeyecek katil İsrail Amerika ve destekçileri kaybedecektir. Katiller kaybetmeye mahkûmdur. Gazze direnişine el Kassam'a Hamas'a destek veren tüm dünya halklarına selam olsun. Sonuna kadar özgürlük.''