SAPANCA'DA 9 GÜNLÜK BUNGALOV TATİLİNİN BEDELİ EN AZ 75 BİN TL

Sapanca ilçesinde, Kurban Bayramı tatili nedeniyle popüler olan bungalov tatilinin bayramda 3 günlük bedeli, 30 bin TL'den başlarken, 9 günlük bungalov tatilinin bedeli ise 75 bin TL ile 130 bin TL arasında değişiyor.

HABERİN RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Sapanca Villa ve Bungalov İşletmecileri Derneği (SAVİBU) Başkanı Ali Safa Alaçam, Kurban Bayramı tatili sebebiyle Sapanca'ya ilginin her bayram olduğu gibi yine yüksek olduğunu ilçede bulunan yaklaşık 5 bine yakın işletmede doluluk oranının ise yüzde 95 seviyelerine ulaştığını söyledi.

'HER ŞEY DAHİL DEĞİL'

3 günlük tatilin 30 bin TL, 9 günlük tatilin ise 75 bin TL'den başladığını belirten Alaçam, " İstanbul başta olmak üzere çevre illerden gelen aileleri, bungalov, villa tipi ve diğer konaklama yerlerinde ağırlıyoruz. Fiyatlar evlerin donanım ve çeşitliliklerine göre farklılık gösteriyor. İlçe genelinde 'her şey dahil' diye bir sistem yok. Genellikle işletmelerimiz oda-kahvaltı şeklinde çalışıyor ve yiyeceklerinizi bahçelerde bulunan barbekülerde mangal ya da evlerin içinde mutfakta kendiniz hazırlıyorsunuz. Ya da dışarıdan bir telefonla her şey ayağınıza geliyor" dedi.

DOLANDIRICILARA KARŞI UYARI

Avantajlı fiyat ve koşullar içeren sahte ilanlarla dolandırıcılık olaylarının halen yaşandığını belirten Alaçam, "Bölgemize ilgi gösteren misafirlerimizden ricamız, iletişime geçtikleri Sapanca içinde herhangi bir bungalov, villa veya benzer konaklama tesislerini pazarlayan sayfayı, ödeme yapmadan önce derneğimiz SAVİBU'dan telefon veya sosyal medya hesaplarımız vasıtasıyla teyit etmeleri" diye konuştu

Ailesiyle İstanbul'dan tatil için gelen İzdem Ayan ise "İlk defa bungalov otelde kalıyoruz. İlk günümüz olmasına rağmen çok memnun kaldık. İlk izlenim olarak her şey yolunda, çocuğumuz da çok eğlendi" şeklinde konuştu.