SAPANCA'DA 19 MAYIS ÇOŞKUSU

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Sapanca'da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

HABERİN RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Hafta boyu süren etkinliklerde, masa tenisi, gençlik yürüyüşü, badminton, bisiklet turu, her yerde okul ziyareti, resim sergisi ve doğa yürüyüşleri gerçekleştirildi.

Sapanca Hükümet Konağı önünde bugün düzenlen tören ise saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uçar'ın Atatürk büstüne çelenk takdiminin ardından programa Sapanca Spor Salonunda devam edildi.

Buradaki törende konuşmaların ardından öğrenciler tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı konulu şiirler okundu.

Daha sonra ise öğrenciler tarafından spor ve halk oyunları gösterileri gerçekleştirildi. Spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere madalyaları ilçe protokolü tarafından takdim edildi.

Programlara; Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Aslı Gül İlhan, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Teğmen Yusuf Acer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Uçar, İlçe Sosyal Güvenlik Müdürü Semiha Kocabay Akdağ, İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.