OFF-ROAD ARACI YARIŞTA TAKLA ATTI

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde düzenlenen Off-Road Festivali'nde, Sapanca OFF-Road Kulübü sporcularının aracı yarış sırasında takla attı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde düzenlenen Off-Road Festivali'nde, Sapanca OFF-Road Kulübü sporcularının aracı yarış sırasında takla attı. Kazada, off-road aracındaki 2 sporcu da yara almazken, aracın metrelerce yükseldiği ve takla attığı anlar kameraya yansıdı.

TAKLA ATTI, YOLUNA DEVAM ETMEYE ÇALIŞTI

Sapanca Belediyesi adına yarışan Sapanca Off-Road Kulübü üyeleri Pilot Muhammed Ali Yılmazer ve Co-pilot İsmail Öztaş'ın bulunduğu araç, dün gerçekleştirilen etapta yarış sırasında parkurda takla attı. Aracın pilotu taklaya rağmen ilerlemeye çalıştı, ancak arıza sebebiyle durmak zorunda kaldı. Araçtaki 2 sporcu da kazadan yara almadan kurtuldu. Kaza anı kameralara yansıdı. Görüntülerde parkurdan geçen arazi aracının yerden havalanması ve ön kısmı ile yere çakılması sonrası takla atarak tekrar düz durması yer aldı.

ÖZYAZICI; NAZAR DEĞDİ DİYELİM

Yüreklerin ağıza geldiği o anı anlatan Kulüp Başkanı Gökhan Özyazıcı, ''Ekibimizin rampaya biraz hızlı girmesi sonucu araç havalandı ve burun üstü yere çakıldı. Sonrasında da takla attı. Teknik donanım ve güvenlikli ekipmanlarımız sayesinde çok şükür herhangi bir yaranma olmadı. Üyelerimizin üstün performansına nazar değdi diyelim'' dedi.