MURAT ARAPOĞLU SÜMEYRA HEMŞİRE İLE MUTLULUĞA "EVET" DEDİ

Sapanca Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Anadolu Ajansı Muhabiri Murat Arapoğlu, Sümeyra Topaloğlu ile hayatını birleştirerek mutluluğa evet dedi.

HABERİN RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Sapanca'nın sevilen esnaflarından merhum Vahit Arapoğlu ile Kamuran Arapoğlu çiftinin oğulları Sapanca Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Anadolu Ajansı Muhabiri Murat Arapoğlu, Adanalı İş adamı Mehmet Topaloğlu ve Nejla Topaloğlu'nun kızları Hemşire Sümeyra Topaloğlu ile hayatlarını birleştirerek mutluluğa evet dediler.

Sapanca Özkum Park'ta düzenlenen düğünde Murat Arapoğlu'nun şahitliklerini İsa Çiçek, Yusuf Ersoy, Mahmut Maya ve Orçun Çetiner, gelinin şahitliklerini ise Ecem Acar Bilgiç ve Oylum Güleryüz Çetiner yaptı. Çiftin nikahını kıyan Sapanca Belediyesi Nikah Memuru Yaşar Gür, "Bu anı görmek için yıllardır bekliyorum. Murat kardeşimin nikahını kıymak bana nasip oldu. 20 sene kadar gecikmelide olsa sonunda hepimizi mutlu etti" dedi.

Düğün törenine iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Davetlilerin doyasıya eğlendiği kır düğününde her iki ailenin de mutlulukları görülmeye değerdi.

Sapanca Gazetesi olarak meslektaşımıza ömür boyu saadetler ve mutluluklar dileriz.