LEYLA İLE MECNUN İZLEYİCİDEN TAM NOT ALDI

Sapanca Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı Leyla ile Mecnun adlı tiyatro eseri Kırkpınar Açıkhava Tiyatrosu'nda sergilendi.

Sapanca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından desteklenen oyun öncesi konuşan Lokman Hekim Lisesi Müdürü Mehmet Ali Garip, "Uzun süredir büyük özveri ile çalışan gençlerimizi kutluyor bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin'e ekip ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Şahin ise "Katılımlarından dolayı gençlerimize, ailelerine, izleyicilere, tiyatro ekibinde görev alan öğretmen ve öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Gençler bizim geleceğimiz. Gençlerimizin kültürel alanda atacakları her adımda yanlarında olup onları desteklemeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmalar sonrası sergilenen oyun izleyicin tam not alırken dakikalarca ayakta alkışlandı. Sezai Karakoç'un şiir kitabından oyunlaştırılan tiyatro eserinde rol alan öğrencilerin isimleri ise şöyle:

Erkan Can Çelik, Öznur Bilgin, Nevra Öcal, Afra Özalp, Emre Yılmazkaya, Merve Durak, Ebrar Afal, Evin Maya İbrahim, Eylül Elif Yurtsever, Eslem Aydın, Eflal Şeşen, Elanur Ayaş, Bayzanur Uztürer, Elif Naz Bayer, Cemre Bayer, Ceren Çetin, Sudenur Maden, Mücahit Sarıer, Kerim Ali Kubilay, Hamza Sofuoğlu ve Berk Biberoğlu.