HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI SAPANCA'DA ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Sapanca Halk Eğitim Merkezi, Hayat Boyu Öğrenme Haftası'nı etkinliklerle kutladı.

Sapanca Düğün Salonu bahçesinde düzenlenen etkinliğe; Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Nazlı Köseoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Aslı Gül İlhan, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Gökkaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz, eğitmen ve kursiyerler katıldı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sinan Gürel, "Sapanca Halk Eğitim Merkezi olarak eğitim çalışmalarımızı; merkez kurs binamızın yanı sıra, SODAM, SAMEK, Sosyal Gelişim Merkezi, Sapanca Gençlik Merkezi, Sapanca Müftülüğü, Kredi Yurtlar Kurumu, Sapanca Belediyesi Kültür Merkezleri ve kültür evleri ile birlikte yürütmekteyiz.  Her yıl 10.000 kursiyere eğitim veren bir kurum olmamızın yanında ilimizdeki birçok kurumla yapılan iş birliğinin yürütülmesinde ortaya koyduğumuz emek ve performans gurur vesilemizdir. Kaymakamımıza, belediye başkanımıza, milli eğitim müdürümüze, iş birlikçi kurum amirlerimiz ve okul müdürlerimize, ilçemizde yürütülen hayat boyu öğrenme faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi sürecinde destek ve katkılarını esirgemedikleri için şükranlarımı arz ediyorum" dedi.

Müzik dinletisi ve öğrencilerin dans gösterileri sonrasında sergi açılışı yapıldı. Protokol üyeleri ve davetliler, açılışın ardından yıl boyunca yapılan ürünlerin sergilendiği sergi salonunu gezdi.