ESKİ NİŞANLISINI ÖLDÜREN GÖKHAN BİR POLİSİ VE KENDİNİ VURDU

Eski nişanlısını sokak ortasında öldürdükten sonra kaçan Gökhan Yıldız, önceki akşam kendisini yakalamaya çalışan polislerde yaşadığı arbede sırasında bir polis memuru ve kendini vurdu. Yıldız Sapanca'da defin edilecek.

İstanbul Küçükçekmece'de 16 Mayıs günü yaşanan olayda 28 yaşındaki Bahar Kaban, iş yerine giderken sokakta eski nişanlısı Gökhan Yıldız ile karşılaştı. 36 yaşındaki Gökhan Yıldız, 22 Haziran'da düğünü olan Bahar Kaban'a tabancayla iki el ateş etti. Ağır yaralanan Bahar Kaban ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bahar Kaban Iğdır'da toprağa verilirken, Gökhan Yıldız'ı yakalamak için arama çalışmaları başlatıldı.

POLİSE KARDEŞİNİN KİMLİĞİNİ VERDİ

İstanbul polisinin her yerde aradığı Gökhan Yıldız, salı akşam saatlerinde İstanbul Kadıköy'deki Söğütlü Çeşme metrobüs durağı çıkışında kimlik kontrolü yapan polise başkasına ait kimlik verdi. Polis olayı fark ederken Gökhan Yıldız koşarak kaçmaya başladı.

HEM POLİSİ HEM KENDİNİ VURDU

Polislerin peşine düştüğü Yıldız belindeki silahı çektiği sırada polislerle arasında boğuşma yaşandı. Bu sırada peş peşe patlayan silahtan çıkan kurşunlar polis memuru E.B. ve Gökhan Yıldız'a isabet etti. Yaralanan 1'i polis 2 kişi Hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Gökhan Yıldız tüm müdahalelelere rağmen hayatını kaybetti. Yaralı polis memuru E.B.'nin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Aslen Kars ilinden olduğu, Gökhan Yıldız'ın ailesi Sapanca'da kendisinin ise İstanbulda yaşadığı öğrenildi. İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri tamamlanan Yıldız'ın cenazesi bugün Sapanca İlçesinde öğlen vakti toprağa verilecek.