"DÜŞERSEN DEĞİL, VAZGEÇERSEN KAYBEDERSİN"

Sapanca Gazetesi Yazarı Murat Taylan, başarıları ile ilçeye gurur kaynağı olan SOFFDER'i yazdı.

Taylan yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Sapanca Off-road Kulübü, Kocaeli Gebze'de düzenlenen 2. Off-Road Festivali organizasyonuna katıldı. 2 farklı kategoride 1 birincilik, 1 ikincilik derecesi kazandı, 2 kupa ile yarışları başarılı şekilde tamamladı. Denizli Mahallesi, Denizli Gölet parkuru ev sahipliğinde Sapanca Belediyesi desteğiyle organizasyona katılan kulübümüz toplam 6 araç, 12 pilot ve co-pilot ile kıyasıya mücadeleci zorlu bir yarış günü yaşadı.

120 araç eşliğinde toplam 240 pilot ve co-pilotun yer aldığı etkinlikte ekiplerimiz takla attı, büyük kazalar atlattı, yürekleri ağzımıza getirip korkuttu, her türlü zorlukla karşılaştı. Ancak yılmadı, ayağa kalktı, inandı ve sonunda başararak 2 kupa birden kazandı. Bu sonuçla temsilcilerimiz sporsever ilçe halkımız ve SOFFDER camiamız için önemli bir başarı kazandı. S4 klasmanında Selahattin Seçgin-Engin Arslan ikilisi etabı 1. sırada tamamladı şampiyonluk kupasını kazandı. S1 klasmanında ise Furkan Öztaş-Emre Çektikçe ikilisi etabı 2. sırada tamamladı ve ikincilik kupası kazandı. Ayrıca Muhammet Ali Yılmazer-İsmail Öztaş ikilisinin yarıştığı araç şansız bir kaza yaparak takla attı. Allah'a şükür herhangi bir yaralanma olayı yaşanmadı ve kaza ucuz atlatıldı. 2 başarılı ve değerli sürücümüze ve kulübümüze çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

SOFFDER'in yarış takviminde sıradaki hedefi 29-30 Haziran haftası Sapanca Soğucak Yaylası Kamp Etkinliği Festival yarışları olacak.

Organizasyon ile ilgili kamp programı ve detaylar yakın zaman içinde kulübümüz tarafından açıklanacak. Asla pes etmeyen, hiçbir zaman vazgeçmeyen, düştüğü yerden kalkmasını bilen ve 2 kupayla ilçemize dönerek önemli bir başarı elde eden Sapanca Off-road kulübümüzü tebrik ediyor, çalışmalarının, şampiyonluklarının kupalarının daim olmasını diliyoruz. Emeğinize, karakterinize, mücadelenize ve yüreğinize sağlık teşekkürler."